Published On: 25 de novembre de 2009Categories: Uncategorized

Experts internacionals debateixen al voltant de la reproducció asistida

L´Associació per a l´Estudi de la Biologia de la Reproducció (Asebir) celebra al Palau de Congressos de València el seu V Congrés Nacional fins al 27 de novembre.Durant estos dies, 200 experts en embriologia dissertaran sobre els avanços de la reproducció...

L´Associació per a l´Estudi de la Biologia de la Reproducció (Asebir) celebra al Palau de Congressos de València el seu V Congrés Nacional fins al 27 de novembre.
Durant estos dies, 200 experts en embriologia dissertaran sobre els avanços de la reproducció humana assistida, tant pel que fa a la classificació i selecció dels millors embrions com en l´adequació dels últims processos de diagnòstic genètic implantacional, maduració in Vitro d´ovòcits i vitrificació d´embrions.
A este congrés assistixen científics dels més prestigiosos centres de reproducció assistida d´Espanya i d´Europa procedents de centres de reproducció assistida d´Espanya com Dexeus, Centre Gutenberg, Institut marqués, Gienmed, Quirón, La Fe i l´IVI, i d´altres països europeus com el St. Mary´s Hospital de Manchester, clínica Sismer de Bologna o la University of Rochester Medical Centre de Nova York, entre altres.