Published On: 11 de novembre de 2020Categories: Corporatiu

Felicitats, Pepe Gimeno!

El creador de la nostra identitat gràfica és Premi Nacional de Disseny 2020

La nostra marca ha donat la volta al món 

‘Sempre m’ha resultat molt plaent desenvolupar projectes per al Palau de Congressos de València. La raó és molt senzilla. Han definit amb claredat el que necessitaven i entre tots dos hem trobat respostes i solucions que han perdurat en el temps. I és que esta actitud, que els defineix, és la que tot dissenyador anhela trobar en el seu client. Moltes gràcies per haver contribuït, i per formar part del Premi Nacional de Disseny, que m’acaben de concedir’.

Amb estes paraules Pepe Gimeno, de Gimeno Gràfic, dóna les gràcies a l’equip del Palau de Congressos després de felicitar-lo per la concessió d’este prestigiós premi, un guardó que sentim de prop tots, com segurament estaran fent ara moltes institucions, entitats i empreses que han confiat en ell per a crear les seues marques. També és el dissenyador del Premi APCE de l’Associació de Palaus de Congressos d’Espanya.

Nosaltres vam apostar pel seu talent i per la seua visió a l’hora de transmetre els valors d’una marca, i en 2005 va crear la identitat gràfica del Palau de Congressos. Gràcies a ell ens vam endinsar i disfrutar del món del branding, els colors, les tipografies i les formes. La nostra marca es va gestar en ple centre de València i quinze anys després, ha donat la volta al món. Durant este temps ha estat impulsada pels ambaixadors valencians que han portat pel tot alt al Palau de Congressos de València, tant a nivell nacional com internacional.

El Premi Nacional de Disseny 2020 suposa un reconeixement als seus 50 anys de treball, que li han valgut per a aconseguir multitud de premis internacionals, com el Platinum Award i el Golden Award del Graphis Poster, el Certificat d’Excel·lència tipogràfica de la International Society of Typographic Designers (ISTD) del Regne Unit i el Worldstar Award for Embalatge Excellence.

Gràcies a tu, Pepe, per convertir en èxit tot el que passa per les teves mans. L’equip del Palau de Congressos de València hem tingut el gran plaer de poder viure de prop i en persona la teva manera de treballar.