Published On: 20 de juny de 2018Categories: Graduacions

Fi d’una etapa per a l’alumnat de la Facultat d’Economia

L'alumnat de Màsters de la Facultat d’Economia de la Promoció 2018, tenen una cita molt important al Palau de Congressos dimarts dia 26 de juny a les 19:30 hores i és que, es graduen!

L’alumnat de Màsters de la Facultat d’Economia de la Promoció 2018, tenen una cita molt important al Palau de Congressos dimarts dia 26 de juny a les 19:30 hores i és que, es graduen! 

En primer lloc, agraïm a la Facultat d’Economia que ens triara un any més per a tan important cerimònia. I a vosaltres, que heu arribat al final d’una etapa i al començament d’una altra més important si és posible, esperem que disfruteu de la vostra graduació al Palau. A més, en l’acte es lliuraran els Premis Extraordinaris 2016-2017. I també, la Càtedra de Finances Internacionales-Banco Santander lliurarà els guardons als millors expedients acadèmics del Màster en Ciències Actuarials i Financeres i del Màster en Finances Corporatives.

La cerimònia la presidirà la Rectora de la Universitat de València, Mª Vicenta Mestre; el director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències i Director de l’AVSRE, José María Ángel Batalla; i el Degà de la Facultat d´Economia, José Manuel Pastor.

ENHORABONA A TOTS ELS ESTUDIANTS!

Màster en Banca i Finances Quantitatives, Màster en Ciències Actuarials i Financeres Màster en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió, Màster en Creació i Gestió d’Empreses Innovadores, Màster en Direcció d’Empreses – MBA, Màster en Direcció i Planificació del Turisme, Màster en Economia, Màster en Economia Social (Cooperatives i Entitats no Lucratives) , Màster en Estratègia d’Empresa, Màster en Finances Corporatives, Màster en Gestió de la Qualitat, Màster en Gestió de Negocis Internacionals (i- MBA) , Màster en Internacionalització Econòmica: Integració i Comerç Internacional, Màster en Màrqueting i Investigació de Mercats, Màster en Planificació i Gestió de Processos Empresarials, Màster en Política Econòmica i Economia Pública.