Published On: 20 de maig de 2019Categories: Congressos

T’apuntes al GeeksHubs CTO Summit?

València acollirà el primer congrés nacional sobre tecnologia que reuneix els CTO i directors IT de les empreses tecnològiques més capdavanteres

Quan: 4 i 5 de juliol

On: Palau de Congressos de València

Què: el primer GeeksHubs CTO Summit

Assistents: 400 de perfil tècnic i 25 ponents

 

Si et parlàvem fa uns dies dels pròxims congressos tecnològics que se celebraran al juny en el nostre edifici, com el EUCNC 2019 i el GLOBAL 5G EVENT, ara et presentem este, que reunirà  els CTO’s de les empreses i startups més capdavanteres a nivell tecnològic en el primer GeeksHubs CTO Summit.

 

Si vens, tindràs oportunitat de:

  • Contribuir a donar major visibilitat al sector tecnològic.
  • Intercanviar experiències i coneixement entre els grans professionals del sector.
  • Informar-te dels últims avanços i noves tendències quant a eines, metodologies i noves tecnologies.

 

En què ho notarà València?

Este congrés posicionarà la ciutat entre les urbs europees que acullen els tech festivals de referència igual que Londres, París, Dublín o Berlín i com a bressol de talent tecnològic, animant a grans empreses i startups a unir-se a la tendència d’empreses tech d’establir-se a València.

 

Qui ho organitza?

GeeksHubs, que compta amb el suport institucional de l’Ajuntament de València, València Activa, VLC Tech City, el Col·legi Oficial d’Enginyers Informàtics de la Comunitat Valenciana i el ITI (Institut Tecnològic d’Informàtica). 

GeeksHubs és una empresa especialitzada en la formació per a professionals i departaments IT, que proporciona també recruitment tech especialitzat.

Des de 2012, col·labora amb les principals empreses del sector de les tecnologies de la informació a Espanya, tant en programes de formació de perfils Full Stack com en noves tecnologies (Big Data, AI, blockchain, ciberseguretat, etc).

Vols conéixer als nous “Rockstars de la Tecnologia”? Prepara’t

Per a més informació sobre el CTO Summit ací.