Published On: 26 de novembre de 2011Categories: Uncategorized

Hòmens contra la violència de gènere

Amb motiu del Dia Internacional per a l´eradicació de la Violència de Gènere, la Cadena SER va impulsar la trobada Al Palau de Congressos de València, de més de 70 personalitats destacades de la societat valenciana. Un acte l´accent del qual se situava...

Amb motiu del Dia Internacional per a l´eradicació de la Violència de Gènere, la Cadena SER va impulsar la trobada Al Palau de Congressos de València, de més de 70 personalitats destacades de la societat valenciana. Un acte l´accent del qual se situava sobre l´importantíssim paper que tenen els hòmens en la lluita contra la violència de gènere.

El grup encapçalament per Alberto Fabra, cap del Consell, va comptar amb la participació d´esportistes, polítics, cantants, actors, toreros i figures de la cultura valenciana com Unay Emery, entrenador del València Club de Futbol, Jose Salinas, Conseller Director Gerent del Palau de Congressos, José Vicente González, president de CIERVAL, Fernando de Rosa, president del CGPJ, Carles Alberola, actor, o el dissenyador Álex Montesinos entre altres.