Published On: 7 de maig de 2014Categories: Uncategorized

I Congrés Nacional de Recursos Humans – APD

El Palau de Congressos de València acull l´I Congrés Nacional de Recursos Humans organitzat per l´Associació per al Progrés de la Direcció - APD el pròxim dia 28 de maig. El principal objectiu d´esta primera edició és debatre sobre els gestors...

El Palau de Congressos de València acull l´I Congrés Nacional de Recursos Humans organitzat per l´Associació per al Progrés de la Direcció – APD el pròxim dia 28 de maig.

El principal objectiu d´esta primera edició és debatre sobre els gestors de recursos humans i el paper de gran rellevància que han assumit en el si de moltes empreses, de tota grandària. Alguns d´estos aspectes, amb una clara orientació a la percepció, cada vegada major, de que els responsables de recursos humans també generen ingressos a les empreses. Per això, el nom i leitmotiv d´este Congrés “En el cor de l´empresa”
Alguns dels experts que passaran pel palau valencià pertanyen a empreses tan rellevants com a Ford, Deloitte, Air Nostrum, Randstad o Gas Natural Fenosa, per anomenar només algunes.

Més informació i inscripcions en la web del congrés.