Published On: 2 de octubre de 2012Categories: Uncategorized

II Festival de Sarsuela de la Comunitat Valenciana.

Amb música de Federico Moreno Torroba, i llibret de Federico Romero i de Guillermo Fernández-Shaw, del 5 al 7 d´octubre es desenrotllarà Al Palau de Congressos de València el II Festival de Sarsuela de la Comunitat Valenciana. Luisa Fernanda és una sarsuela, que...

Amb música de Federico Moreno Torroba, i llibret de Federico Romero i de Guillermo Fernández-Shaw, del 5 al 7 d´octubre es desenrotllarà Al Palau de Congressos de València el II Festival de Sarsuela de la Comunitat Valenciana.

Luisa Fernanda és una sarsuela, que porta més de 10.000 representacions, encara que rares vegades es representa en l´actualitat: només 6 vegades en el període 2005-2010, per la qual cosa suposa una oportunitat única de veure un espectacle de dites característiques en la nostra ciutat.

L´acció d´esta sarsuela comença en la ciutat de Madrid, durant el regnat d´Isabel II, en els moments previs a la revolució de 1868; i acaba en una devesa extremenya després del destronament d´Isabel II amb La Gloriosa.

Fitxa tècnica:
Luisa Fernanda, Federico Moreno Torroba
Direcció musical: Martínez Alpuente
Direcció escènica: Ignacio García
Solistes: Maite Alberola, Luca Espinosa, Javier Palacios, Arturo Pastor, María José Martos, José Enrique Requena y Vicente Antequera.
Cor: Ciudad de Valencia
Orquestra: L´Ensemble Orchestal de Valencia.

Venda d´entrades en

Entradas.com

El Corte Inglés

Oficines de turisme de la ciutat de València

Consultar descomptes i condicions.