Published On: 3 de març de 2014Categories: Uncategorized

II Gran Gala Solidària Abracadabra Levántate y Anda

El pròxim 29 de març tindrà lloc la 2ª Gran Gala Solidària "ABRACADABRA LEVÁNTATE Y ANDA", organitzada per Projecte Lazarus en favor dels lesionats medul·lars.Un espectacle que comptarà amb l´actuació del showman Jandro i que pretén superar l´èxit obtingut...

El pròxim 29 de març tindrà lloc la 2ª Gran Gala Solidària “ABRACADABRA LEVÁNTATE Y ANDA”, organitzada per Projecte Lazarus en favor dels lesionats medul·lars.

Un espectacle que comptarà amb l´actuació del showman Jandro i que pretén superar l´èxit obtingut en la seua primera Gala benèfica de l´any 2012, amb l´assistència de quasi 1.500 persones.

En la Gala Benèfica “Abracadabra, Levántate y Anda II” també participaran els genials mags, Yunke amb les seues grans il·lusions, Nacho Diago amb la seua màgia visual i Nuel Galán amb la seua manyosa manipulació. Una Gala de màgia i humor per a tota la família. A més, qualsevol que s´acoste als voltants del Palau de Congressos podrà viure la festa preliminar que començarà a les 18:00 hores en el carrer, a l´aire lliure. En l´ample espai existent enfront de la porta d´entrada, es donaran cita un grup de batucada, un grup de malabaristes i un graffitero que treballarà en directe inspirat per l´ambient i la música del moment.
A més, deambulant per allí, hi haurà alguns mags de prop, com els fantàstics Toni M2 i Ángel Blanco, que animaran l´ambient abans d´entrar a l´Auditori. Serà una vesprada de festa des d´abans de que s´òbriga el teló.

Un espectacle per a tots els públicament i totalment benèfic en la que estaràs contribuint que els lesionats medul·lars tinguen una segona oportunitat.

Ja pots veure el vídeo oficial amb tot el que tenen preparat per aquesta edició.

Més informació en la seua pàgina web.