Published On: 18 de octubre de 2012Categories: Uncategorized

II Jornades de Farmàcia Activa

El Palau de Congressos de València acollirà les Jornades de Farmàcia Activa organitzades per STADA per segona vegada, un dels esdeveniments més importants relacionats amb la gestió de l´oficina de farmàcia que ja va congregar a més de 2.000 farmacèutics de...

El Palau de Congressos de València acollirà les Jornades de Farmàcia Activa organitzades per STADA per segona vegada, un dels esdeveniments més importants relacionats amb la gestió de l´oficina de farmàcia que ja va congregar a més de 2.000 farmacèutics de tota Espanya en la seua primera edició.

En un escenari com l´actual, la farmàcia està obligada a evolucionar cap a nous models de gestió que contribuïsquen a optimitzar la seua activitat. L´objectiu d´aquesta trobada, que comptarà amb la intervenció dels millors experts en gestió, és conéixer els nous enfocaments que ja estan canviant la gestió de l´oficina de farmàcia a Espanya: anàlisi avançat, direcció estratègica, orientació al client i la implantació de canvis en els fluxos de treball de l´oficina de farmàcia són alguns dels aspectes a què es pretendrà donar una resposta pràctiques en esta cita al palau valencià.

Inscripcions i informació ací.