Published On: 1 de octubre de 2008Categories: Uncategorized

Intensa activitat
al Palau per a tancar l´any

L´activitat del Palau de Congressos de València estarà marcada en pròximes dates per la celebració d´un esdeveniment de repercussió mundial com és la NATO Parliamentary Assembly´s 54th Annual Session. Entre els congressos d´aquest període, de l´àmbit...

L´activitat del Palau de Congressos de València estarà marcada en pròximes dates per la celebració d´un esdeveniment de repercussió mundial com és la NATO Parliamentary Assembly´s 54th Annual Session.

Entre els congressos d´aquest període, de l´àmbit mèdic, en destaquen el XII Congrés de la Societat Espanyola de Psiquiatria, el IX Congrés de l´Associació Espanyola per al Desenvolupament i la Investigació en Ressonància Magnètica i el Congrés sobre Controvèrsies en Ginecologia i Reproducció.

A més a més, durant aquests mesos també s´hi han celebrat nombrosos esdeveniments de caràcter no sanitari com ara el IV Congrés Nacional del Mercat Immobiliari i de la Construcció organitzat per Aidico, el XVII Congrés Nacional d´Auditoria, el IV Congrés d´Enginyeria i Gestió Empresarial i el IV Congrés de l´Associació Tecnicocientífica del Formigó Estructural.

En l´apartat dels espectacles destaca la presència de la Gira Terrat Pack, amb Andreu Buenafuente. La nota musical ve de la mà de tres esdeveniments: El llac dels cignes, Cor, Ballet i Orquestra de l´Exèrcit Rus de Sant Petersburg i el Gran Concert de Cap d´Any de Johann Strauss.