Published On: 5 de març de 2018Categories: Espectacles

Ismael Serrano i el musical “Michael Legend” posen la nota musical al Palau valencià a l’abril

Dos grans espectacles s'han fet un buit en l'intens calendari congresual del Palau durant esta primavera

Dos grans espectacles s’han fet un buit en l’intens calendari congresual del Palau durant esta primavera.

El primer d’ells està protagonitzat per Ismael Serrano. Este cantautor madrileny, després de la seua incursió en els musicals infantils, torna de gira als escenaris de tota Espanya amb un treball que celebra els 20 anys des de l’edició del seu primer disc “Atrapados en azul”, amb el que va ser premiat com “Millor Autor Revelació”. El nou projecte, denominat “20 años. Hoy es siempre”, aglutina algunes de les seues cançons més conegudes, així com noves versions i temes inèdits a què s’afig una sorprenent posada en escena. Tot un esdeveniment per als seus incondicionals i per al nou públic que any a any s’unix a este fenomen musical i que ja ha esgotat les seues entrades per al 14 d’abril al palau valencià.

D’altra banda, el musical tribut al Rei del Pop, Michael Legend “Jackson Tribute”, ens acostarà el 28 d’abril a Ben Jackson, considerat com el millor ballarí que emula al xicotet dels Jackson 5. En este concert, el protagonista es rodeja d’un gran equip de ballarins i artistes imitant amb gran realisme l’estil, vestuari i interpretació de Michael Jackson. Durant l’espectacle es podran escoltar els èxits més coneguts de l’artista, com Beat it, Billie Jean, Human Nature o Thriller. Per a aconseguir les teues entrades, pots entrar en la web d’El Corte Inglés o en la pàgina web oficial http://www.michaellegend.com/.

Arribar al Palau és fàcil, amb les línies d’autobús 62, 63, 99 i N3 o les línies 1 i 4 de Metrovalencia. Si desitges utilitzar el nostre pàrquing subterrani, tens a la teua disposició 600 places vigilades. Pots trobar més dades sobre localització i accessibilitat en la nostra web.