Published On: 18 de octubre de 2012Categories: Uncategorized

Jornades: cohesió territorial del Mecanisme Connectar Europa.

El Palau de Congressos de València acull dimecres que ve 24 d´octubre un seminari sobre ´Las repercussions i l´efecte multiplicador en la cohesió territorial del Mecanisme Connectar Europa´ organitzat per la Comissió de Política de Cohesió Territorial (COTER)...

El Palau de Congressos de València acull dimecres que ve 24 d´octubre un seminari sobre ´Las repercussions i l´efecte multiplicador en la cohesió territorial del Mecanisme Connectar Europa´ organitzat per la Comissió de Política de Cohesió Territorial (COTER) del Comité de les Regions (CDR) .

El seminari comptarà amb un total de tres sessions. La primera, davall el títol ´MCE: un nou instrument per a connectar millor Europa´, presentarà les principals característiques del nou mecanisme i la fase actual en el procés legislatiu. En ella participaran agents implicats els que presentaran les seues posicions i debatran els resultats.

La segona sessió tractarà el tema de la posada en pràctica del mecanisme de finançament. Com afrontar els reptes i quines són les oportunitats que brinda a l´hora de mobilitzar finançament privat? o de quina manera la posada en pràctica de les xarxes d´infraestructures repercutirà de forma positiva en la cohesió territorial? Tot això tenint especialment en compte el paper dels ens locals i regionals.

En l´última sessió analítica s´abordarà l´impacte dels projectes d´infraestructures en el desenrotllament regional i els factors clau per al seu èxit a través de l´estudi de casos específics europeus.

Més informació ací.