Published On: 30 de setembre de 2014Categories: Uncategorized

La 40º Reunió de la SNE es presenta al Palau de Congressos

El Palau de Congressos de València acull des de hui la 40º Reunió Anual de la Societat Nuclear Espanyola, en la què s´analitzarà la situació actual de l´energia nuclear, les possibilitat d´emmagatzemament de l´energia elèctria, els proyectes nuclears a Xina,...

El Palau de Congressos de València acull des de hui la 40º Reunió Anual de la Societat Nuclear Espanyola, en la què s´analitzarà la situació actual de l´energia nuclear, les possibilitat d´emmagatzemament de l´energia elèctria, els proyectes nuclears a Xina, la internacionalització de la industria nuclear espanyola y els reptes de futur.

Aquesta edició valenciana coincideix amb els 40 anys d´existència de la SNE, i per a celebrar-ho s´ha dissenyat un complet programa que inlcou la presentació de 300 ponències tècniques sobre els avanços assolits des de l´última trobada, repartides en 35 sessions com per exemple: enginyeria, I+D, seguretat nuclear o manteniment i comunicació, entre d´altres categories.

La trobada, a la qual s´espera que acudisquen uns 600 participants, disposarà d´una àrea d´exposició amb més de 30 stands en los quals hi estaran representades les principals empreses espanyoles que desenvolupen la seua activitat al sector nuclear.

La presentació ha estat à càrrec de Francisco López i Luis García, President de la SNE i Presidentdel Comité Organitzador de la reunió, respectivament, entre d´altres, i hi han subratllat la gran capacitat i profesionalitat del sector nuclear com a motor generador de riquesa i treball, perquè proporciona aproximadament uns 30.000 llocs de treball directe e indirecte. A més han afermat que l´energia nuclear ha sigut en 2013, novament, la font que més ha contribuït al balanç energètic, generant aproximadamente un 20% del total del consumit.

Més informació a la web oficial del congrés.

Contacte: Eugeni Vives
e-Mail: comunicacion@sne.es
Tlf: 608 91 24 64