Published On: 27 de octubre de 2010Categories: Uncategorized

La reunió sobre epidemiologia aborda el repte de la informació i la investigació

La Societat Espanyola d´Epidemiologia (SEE) torna, després de més de quinze anys a celebrar la seua reunió científica a la Comunitat Valenciana. El lema triat per a esta XXVIII Reunió Científica de la SEE és "Epidemiologia: el repte de la informació,...

La Societat Espanyola d´Epidemiologia (SEE) torna, després de més de quinze anys a celebrar la seua reunió científica a la Comunitat Valenciana. El lema triat per a esta XXVIII Reunió Científica de la SEE és “Epidemiologia: el repte de la informació, l´oportunitat de la investigació“.

El repte de tractar amb les dades i la informació, la matèria primera de l´epidemiologia, és major si és possible, ara quan vivim immersos en la societat de la informació i els requeriments per, des de i per a la ciutadania són cada vegada majors. És per això que l´epidemiologia  ha d´elaborar noves respostes davant de noves situacions, sense oblidar les velles. I moltes d´estes respostes vindran des de l´àmbit de la investigació, el qual s´abordarà en la reunió científica.

En total, participaren uns 500 professionals de l´àmbit sanitari, majoritàriament metges, investigadors, epidemiólegs, responsables dels servicis de Salut de tota Espanya així com responsables dels sistemes de vigilància epidemiològica de les comunitats.

Més informació al voltant de les jornades:
Web de la Reunión