Published On: 7 de maig de 2011Categories: Uncategorized

La SECOIR posa els seus ulls al Palau de Congressos

El 26 Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Ocular Implanto Refractiva, es celebrarà al Palau de Congressos de València del 25 al 28 de Maig de 2011.  El programa científic presenta una interessant combinació de primeres figures nacionals e...

El 26 Congrés de la Societat Espanyola de Cirurgia Ocular Implanto Refractiva, es celebrarà al Palau de Congressos de València del 25 al 28 de Maig de 2011.  

El programa científic presenta una interessant combinació de primeres figures nacionals e internacionals com són el Dr. Virgilio Centurión (Brasil), el Dr. Carlos Lovisolo (Italia), el Dr. Joaquin Murta (Portugal) i el Dr. Rudy Nuijts (Holanda).

Experts tots ells en el tractament de defectes oculars refractius como la miopia, la hipermetropia, l´astigmatisme y la presbícia (o vista cansada), que poden ser corregits mitjançant diverses tècniques quirúrgiques.

El programa oferirà juntament amb les comunicacions lliures i els simposia, una sèrie d´encontres amb experts internacionals, tallers de formació contínua i esmorzars de treball.

Web oficial del congrés