Published On: 28 de març de 2011Categories: Uncategorized

La UDP sempre al dia

El pròxim 30 de març, per 7º  any consecutiu, el Palau de Congressos de València acull en el seu auditori principal l´Assemblea General de la UDP Provincial de València.Des de la nova web de la UDP, el seu president, Don José Sanchis Molina, anima els seus...

El pròxim 30 de març, per 7º  any consecutiu, el Palau de Congressos de València acull en el seu auditori principal l´Assemblea General de la UDP Provincial de València.

Des de la nova web de la UDP, el seu president, Don José Sanchis Molina, anima els seus integrants a posar-se al dia amb les noves tecnologies de la comunicació, ja que Internet obre noves finestres al món i afavorix la participació en societat de tots els col?lectius.

I que millor espai que una seu oberta al món i actualitzada en les últimes tecnologies, com és el Palau de Congressos de València, per acollir un any més aquesta multitudinària reunió que es caracteritza per la participació dels seus socis.

L´acte d´enguany, a més, comptarà amb la presència del Dr. José Fornés, President d´Honor de FAPROPEM (Federación de Asociaciones Profesionales de Pensionistas y Mayores), que ha rebut, entre d?altres, guardons com la Insignia de Plata de l?Asociación Española de Residencias de la Tercera Edad i la Medalla de Plata de la Organitzación Médica Colegial de España.

Constituïda en 1977, i actualment crida ´Federación Provincial d´Associacions Democràtiques de Jubilats i Pensionistes de la UDP de Valencia´, forma part de la UDP nacional que representa hui en dia a més de 1.200.000 afiliats i té més de 1.900 associacions repartides per tot el territori español.

És al Palau de Congressos de València on, any rere any, des de 2005, els integrants de la UDP Provincial de València es reunixen per a continuar treballant i millorant en pro de jubilats i pensionistes.

Pàgina web de la UDP