Published On: 4 de abril de 2023Categories: Congressos, Destacada, Palau de Congressos

L’activitat congressual del Palau de Congressos de València en 2023 generarà prop de 90.000 pernoctacions

Tal com avançaven les previsions a la fi de l'any passat, el Palau de Congressos de València comença la primavera del 2023 trepitjant fort en el que a activitat congressual es refereix.

Segons l’últim estudi publicat per l’Associació Internacional de Congressos i Convencions (Association Meeting Needs- ICCA 2023 Association Survey (iccaworld.org)), una mica més de la meitat de les associacions analitzades, confirmen el format presencial en la celebració dels seus grans esdeveniments, consolidant d’aquesta manera, la tendència creixent des de 2021. En el nostre recinte, aquesta presencialitat ja era una realitat l’any passat, abastant prop de la totalitat d’esdeveniments. I enguany, es continua afermant el domini del face to face en congressos. Durant els mesos primaverals, que juntament amb la tardor constitueixen la temporada alta en aquesta tipologia d’esdeveniments, se celebraran fins a dotze congressos, que atrauran a la ciutat de València uns 10.000 assistents, dels quals el 42% són d’àmbit internacional i la resta, nacional. Entre els més destacats per la seua envergadura trobem: el XXXIV Congrés Nacional de Diabetis, 4th Annual Meeting of the European Society for Paediatric Oncology o el 34th Annual Meeting and Postgraduate Course European Society of Gastrointestinal and Abdominal Radiology (ESGAR). Els seguiran altres onze congressos, amb més de 15.000 assistents a partir de setembre, entre els quals trobem: el Congrés Europeu de Trombosi, ESWI Influença Conference, EUSOBI (European Society of Breast Imaging) Annual Scientific Meeting 2023, Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurologia SEN, Congrés de la Societat Espanyola de Pròtesi SEPES o el de la Societat Espanyola de Metges d’Atenció Primària SEMERGEN.

En la seua majoria aquests esdeveniments són de caràcter sanitari, englobant un 85% del total de congressistes, però també destaquen els congressos centrats en la sostenibilitat, com la 15 Conferència Espanyola PASSIVHAUS, 37th EFFoST (European Federation of Food Science and Technology) International Conference o el 28th International Congress for Battery Recycling ICBR amb un fort component ecològic.

Aquesta activitat congressual atraurà prop de 90.000 pernoctacions, la qual cosa generarà un elevat impacte econòmic directe i indirecte a la ciutat de València, contribuint a més a la desestacionalització turística.

Descobreix tota la nostra programació ací!