Published On: 22 de novembre de 2023Categories: Destacada

L’agenda nadalenca del Palau de Congressos de València

Vols saber quins són els espectacles que t'esperen aquest Nadal en el Palau de Congressos de València?

En el Palau de Congressos de València, l’oferta cultural per a les pròximes setmanes promet portar-te a un món ple de Nadal i fantasia. El 27 de desembre, submergeix-te en la majestuositat del Gran Concert d’Any Nou, presentat per la Strauss Festival Orchestra i l’Strauss Festival Ballet Ensemble. Una experiència única que marcarà l’inici d’una temporada plena de música i ball extraordinari.

Continuant amb la simfonia d’esdeveniments, el 28 de desembre et convidem a reviure moments màgics amb el Concert John Williams i La Millor Música de Disney a València. Deixa’t portar per les icòniques melodies que han donat vida a algunes de les pel·lícules més estimades de tots els temps. I just després d’aquest espectacle, l’Orquestra Clàssica Santa Cecilia 2023 et convida a un Concert d’Any Nou ple d’elegància i mestratge musical.

El 29 i 30 de desembre, la màgia del ballet pren l’escenari amb les presentacions de “El Llac dels Cignes” i “El Trencanous”, a càrrec de la Ballet Òpera Nacional de Romania. Aquestes obres mestres clàssiques captivaran els teus sentits amb la bellesa atemporal de les històries que han perdurat al llarg dels anys.

Una vegada inaugurat el nou any, el 2 de gener, Jerez es fa present en el Palau de Congressos de València. Tindràs una oportunitat única per a explorar la diversitat cultural i la tradició musical d’aquesta ciutat espanyola amb el concert d’Així Canta Jerez. Què et sembla?

I tancant amb brillantor, el 3 i 4 de gener, el Palau de Congressos s’ompli de l’essència del ballet rus amb les presentacions de “El Llac dels Cignes” i “El Trencanous”, interpretats pel Ballet Rus de Sant Petersburg. Una manera sublim de concloure aquesta temporada cultura en el Palau de Congressos de València. T’animes?

Consulta tota nostra agenda fent clic ací