Published On: 5 de març de 2024Categories: Uncategorized

L’IX Congrés de Transformació Digital en els Despatxos Professionals repeteix seu; el Palau de Congressos de València.

El Palau de Congressos de València es convertirà de nou en l'epicentre de la transformació digital per als despatxos professionals els dies 7 i 8 de març de 2024

Sota la temàtica “Processos i Tecnologia per a la gestió interna”, aquest esdeveniment està dissenyat específicament per a socis, directors i advocats que busquen millorar les seues pràctiques a través de la implementació de processos i tecnologies d’avantguarda.

Una de les principals novetats d’enguany és la possibilitat d’assistir tant de manera presencial a València com de manera virtual, reflectint el compromís del congrés amb la innovació i l’adaptació a les necessitats canviants de l’entorn digital. Aquesta flexibilitat permetrà als participants accedir a valuoses experiències i coneixements des de qualsevol part del món.

El programa del congrés abordarà una àmplia gamma de temes relacionats amb la gestió interna dels despatxos professionals, des de l’automatització de processos i quadres de comandaments fins a recursos humans i molt més. Amb més de 1.000 assistents, més de 20 ponents destacats i la presentació de 7 casos d’èxit, s’espera que l’esdeveniment proporcione estratègies i tècniques aplicables immediatament en els despatxos professionals.

La temàtica central s’enfocarà en processos i tecnologies essencials, incloent CRM, OCR, Business Intelligence, ERP, agregadors bancaris, gestió d’expedients, renda, llibres i actes, comptes anuals, pretancament comptable, treballadors, nòmines, assegurances socials, comptabilitat i impostos, auditoria interna, onboarding i offboarding de clients, intel·ligència artificial i robotització.

El congrés oferirà coneixements teòrics i oportunitats pràctiques per a interactuar amb més de 30 estands, on els participants podran conéixer de prop als principals proveïdors tecnològics del sector.

L’esdeveniment també destacarà la importància del networking, proporcionant un espai propici per a compartir opinions i consells amb persones del mateix sector que comparteixen inquietuds similars. A més, es fomentarà el treball en equip i s’oferirà un espai per a construir xarxes de contactes que ajuden a generar oportunitats de negocis.

L’IX Congrés de Transformació Digital en els Despatxos Professionals promet ser un esdeveniment integral, oferint coneixements, eines pràctiques i oportunitats de networking que impulsaran l’eficiència i la innovació en l’àmbit professional.