Published On: 29 de octubre de 2019Categories: Espectacles

Manolo García torna al Palau de Congressos de València

Serà el 6, 8 i 9 de novembre, a l'Auditori 1

El cantant tria el nostre edifici per quarta vegada per a oferir el seu concert a València

L’Auditori 1 es vestirà de gala el 6, 8 i 9 de novembre, per a rebre a Manolo García. Quasi 5.000 fans passaran pel nostre edifici durant estos tres dies d’emoció, il·lusió i ganes de disfrutar del concert que donarà l’artista musical, dins de la seua  Acústic, acústic, acústic. Una gira en la qual, per primera vegada en la seua trajectòria, canvia el so elèctric per un format cent per cent acústic, al qual, això sí, li acompanyarà sobre l’escenari la seua extensa banda.  Al nostre Auditori 1 sonaran guitarres espanyoles i acústiques, pianos, violins, llaüts. I s’escoltarà la seua inconfusible veu.

Per a poder transmetre perfectament al públic la seua veu i interpretació, el músic i la seua banda necessiten una acústica d’alta qualitat. Esta és una de les principals qualitats del nostre Auditori 1 i per la qual ens valoren els artistes i decideixen tornar.

A més de l’acústica, l’Auditori 1 permet mantindre un equilibri entre capacitat i proximitat. Ofereix espectacles d’important envergadura, mantenint la intimitat i proximitat amb l’audiència. La cercanía  i la possibilitat d’una interacció amb el públic és un altre dels factors que més destaquen els artistas.

Estes qualitats les podem oferir gràcies a les nostres inversions tecnològiques, que permeten personalitzar al màxim cada espectacle. Oferim les solucions d’imatge més innovadores, com els projectors d’última generació; un sistema electroacústic que garanteix un so impecable en tot moment, tant per la seua potència com per la seua nitidesa; i les lluminàries dels diferents escenaris, que estan equipades amb tecnologia LED d’alta qualitat, per a oferir un control sobre la il·luminació de l’acte, a més de crear diferents ambients i dotar de personalitat cada espectacle.

L’artista, que té els premis Ondas a la Trajectòria i el Latin Grammy 2018 al millor àlbum Pop Rock per ‘Geometría del rayo’, té previst oferir fins a finals d’any gairebé 60 concerts en més de 30 ciutats del nostre país, i actua per quarta vegada en el nostre edifici. La primera va ser en 2002.

Per a comprar la teua entrada del concert, ací: https://www.manolo-garcia.com/conciertos/

I per a més información sobre els nostres equipaments tecnològics: https://www.palcongres-vlc.com/va/organitzadors/tecnologia