Published On: 21 de febrer de 2023Categories: Congressos

MATSUS, el congrés sobre materials per al desenvolupament sostenible que alberga el Palau de Congressos de València.

L'esdeveniment amic del medi ambient arriba al Palau de Congressos de València

El Palau de Congressos de València albergarà des del dia 6 fins al 10 de març el congrés científic internacional MATSUS  (Materials for Sustainable Development Conference).  Aquest esdeveniment, creat per nanoGe, reunirà especialistes de tot el món en el camp de la sostenibilitat. Els principals objectius de MATSUS són fer una posada en comú d’idees per a afavorir l’eficiència energètica, mitigar l’impacte mediambiental causat per la tecnologia i el creixement econòmic i aconseguir l’ús eficient dels materials.

L’esdeveniment, està alineat amb la política sostenible del Palau de Congressos de València. Tots dos aposten per sensibilitzar i educar per a reduir l’impacte en el medi ambient. A més, es pretén inspirar la innovació i la creativitat tecnològica i de gestió responsable alhora que demostrar que existeix una manera de fer les coses de manera eco-responsable.

MATSUS, que compta amb dues edicions anuals, celebra aquest exercici el seu cinqué any consecutiu. L’esdeveniment primaveral que tindrà lloc en les nostres instal·lacions, reunirà al voltant de 450 persones. Una de les novetats és que per primera vegada se celebrarà un fòrum sobre tecnologia sostenible anomenat STECH. Aquesta jornada va un pas més enllà en portar empreses que parlaran de l’aplicació d’aquesta transició energètica. STECH se centra en temes com la generació d’hidrogen, reciclatge i circularitat, generació d’energia, vehicles elèctrics i estratègies d’innovació.

Dins del seu programa social, les persones participants assistiran a una gran experiència en tots els nivells. És per això, per la qual cosa se’ls ha oferit la possibilitat de realitzar visites al centre de València, degustar orxata, beguda típica valenciana i assistir a la mascletà, una de les activitats més arrelades en les Falles, Patrimoni Cultural Immaterial de la Humanitat per la UNESCO que se celebra el mes de març.

Si vols saber més sobre esdeveniments sostenibles clica ací