Published On: 19 de novembre de 2020Categories: Espectacles

Música, mestre!

Vine al Palau de Congressos de València i participa en este concert de pel·lícula

El 28 de novembre, homenatge a Morricone, Zimmer i Williams. I molts més!

T’agradaria mimetitzar-te per un dia en Han Solo, Darth Vader i la princesa Leia de Star Wars, endinsar-te en els espectaculars paisatges de Memòries d’Àfrica, formar part de les suspicàcies dels protagonistes del bo, el lleig i el dolent o ajudar a trobar el tresor en Pirates del Carib?

Si eres un cinèfil i t’agrada disfrutar de les bandes sonores de les pel·lícules més conegudes de la història, vine al Palau de Congressos de València i deixa’t portar per la música dels principals compositors, com Morricone, Zimmer, Williams, Bernard Hermann, Max Steiner i John Barry, entre molts altres.

El nostre edifici es converteix en l’escenari de este concert, en el qual la música del seté art no sols et submergirà en estes pel·lícules. També et commourà i despertarà moltes emocions pels records que guardes de cadascuna.

L’organitza la Fundació Excelentia i es desenvoluparà de manera presencial al nostre auditori 1, on activarem els protocols per a garantir la màxima seguretat dels assistents, els músics i l’equip. Si necessites consultar les mesures de seguretat del Palau de Congressos de València, pots accedir a nostra Guia d’Events Segurs. 

El 28 de novembre, a les 19.30 hores, tindrà lloc l’espectacle La música de Morricone, Zimmer i Williams. Per a adquirir la teua entrada, pots entrar ací