Published On: 20 de abril de 2021Categories: Turisme de reunions

El nostre equip ‘on the road’!

Apropa't a conèixer-nos en els principals certàmens del sector MICE

EL MIS i el 33 Congrés Nacional OPC Spain marquen l’agenda

En este post vos detallem l’agenda comercial del nostre equip, que assistirà en els pròxims mesos als principals esdeveniments del sector de reunions i els viatges d’incentiu, amb un gran objectiu al capdavant: impulsar la indústria de reunions i donar a conèixer com s’ha preparat el Palau de Congressos de València per als nous temps. Gràcies als protocols de seguretat, a la tecnologia més avantguardista i als grans avanços en sostenibilitat, el nostre edifici és una seu referent a nivell nacional i internacional.

El més imminent és el Meeting & Incentivi Summit (EL MIS), La trobada de la reactivació, organitzat per Grup Eventoplus i que s’ha celebrat del 28 al 29 d’abril, a Madrid. En la seua novena edició, ha reunir a prop de 200 organitzadors de reunions i incentius del mercat nacional (DMC’s, agències de viatges, esdeveniments i incentius, associacions, OPCs i organitzadors corporatius) i 100 proveïdors entre destins, hotels, venues originals, entre altres. Unes jornades, en les quals s’analitzaren les tendències en el sector d’esdeveniments i el Palau de Congressos de València, en el seu continu esforç per estar a l’avantguarda tecnològica, ha presentat una oferta dirigida a les noves necessitats dels clients, a més d’intercanviar experiències amb diferents actors del sector.

Entre el 6 i 8 de maig, participarà en el 33 Congrés Nacional OPC Spain, a Granada, el lema del qual és ‘El presencial, imprescindible’. Un esdeveniment ineludible per al sector el denominador comú del qual són les grans ganes de connectar-nos professionalment amb els i les professionals del MICE.

Si desitges apropar-te al nostre estand en estos certàmens o conèixer estes i altres novetats sobre el Palau de Congressos de València, pots contactar amb el nostre equip.

La foto és del MIS 2020 2020, de Grup Eventoplus.