Published On: 27 de octubre de 2017|

El Palau de Congressos de València garantix el seu equilibri econòmic en 2018

En els nou primers mesos de 2017, el palau valencià ha confirmat un 43% més esdeveniments que en el mateix període de l'any anterior i ha presentat un 33% més de candidatures. El recinte preveu un creixement en 2018 superior al 5% en activitat i una forta presència internacional en l'àmbit dels esdeveniments.

En la reunió del Consell d’Administració de Palau de Congressos de València celebrada 27 d’octubre, s’ha aprovat el pressupost per a l’exercici 2018, en el qual el recinte preveu un creixement superior al 5% en activitat.

Segons l’informe de gestió presentat per l’entitat relatiu als nou primers mesos de l’any, el palau valencià ha acollit un total de 65 esdeveniments i 56.141 assistents, un 10% més d’esdeveniments i un 14% més d’assistents que en el mateix període de l’any anterior.

Així mateix, l’informe ressalta l’efecte rotund que estan tenint en l’activitat de l’edifici, les inversions realitzades per l’Ajuntament de València durant els últims 13 mesos, el valor dels quals ascendix a 1,8 milions d’euros. La nova dotació tecnològica d’última generació derivada d’estes inversions, afegida a la gran labor comercial del Palau, han tingut un clar resultat positiu incrementant la captació de negoci, ja que en estos nou mesos s’han confirmat 69 nous esdeveniments, un 43% més que en el mateix període de l’any anterior i s’han presentat 40 candidatures, un 33% més respecte al 2016.

Quant a la previsió futura, actualment el Palau ha millorat les perspectives respecte a l’any anterior, ja que té confirmats 27 congressos, un 13% més que en 2016, que generaran unes 85.000 pernoctacions en la ciutat de València. En concret, en l’exercici 2018 l’activitat internacional tindrà un gran pes, així, tan sols al gener, este àmbit representa el 60% de l’activitat total.

En paraules de Sylvia Andrés, directora gerent del recinte, “estes bones previsions, garantixen l’equilibri econòmic i financer del Palau i al mateix temps ho consoliden com a motor econòmic local, contribuint al posicionament internacional de València com a destí de congressos i punt de trobada per a la comunitat científica, econòmica i cultural de tot el món”.