Published On: 4 de Juliol de 2018|

El Palau de Congressos de València, Millor del Món per segona vegada

El recinte valencià ha sigut seleccionat per segona vegada en la seua història, Millor Palau de Congressos del Món per l'Associació Internacional de Palacios de Congressos (AIPC) . Este guardó és ostentat en l'actualitat només per 10 palaus en tot el món.

El recinte valencià ha sigut seleccionat per segona vegada en la seua història, Millor Palau de Congressos del Món per l’Associació Internacional de Palacios de Congressos (AIPC) . Este guardó és ostentat en l’actualitat només per 10 palaus en tot el món.

En una gala celebrada el 3 de juliol a Londres, coincidint amb el Congrés Anual de l’AIPC, el president de l’Associació Internacional de Palacios de Congressos, Aloysius Arlando, ha concedit al Palau de Congressos de València el Premi al Millor Palau de Congressos del Món. Este guardó, que l’AIPC concedix des de fa 20 anys, és el reconeixement més importat a nivell internacional que pot rebre un recinte congresual i tan sols ho tenen 10 seus en tot el món, entre ells el palau valencià, que ja ho va obtindre en 2010.

L’Associació, que comprén més de 185 centres congresuales d’uns 60 països distribuïts pels cinc continents, té com a fi recolzar i reconéixer l’excel·lència en la gestió de palaus de congressos.

Este premi està basat completament en les opinions dels clients organitzadors d’esdeveniments, principalment congressos i convencions. Després d’un laboriós procés de selecció, tabulat per l’empresa Ipsos, especialitzada en estudis d’investigació de mercat, es van analitzar 1.843 referències de clients, la qual cosa avala la credibilitat del guardó.

“El reconeixement d’un Palau de Congressos com Millor del Món segons l’opinió dels seus clients, és la millor prescripció que pot tindre un centre congresual”, comenta Sylvia Andrés, directora gerent del recinte, qui va rebre el Premi de mans del president de l’AIPC, “A més coincidix que enguany celebrem el nostre 20 Aniversari, per la qual cosa és especialment important com a suport a la gestió i els resultats que hem aconseguit”.