Published On: 24 de octubre de 2018|

El Palau de Congressos duplica el nombre de congressos internacionals

El Consell d'Administració ha aprovat el pressupost per al pròxim exercici, amb un creixement en vendes del 7,8% respecte al tancament previst l'any 2018

El Consell d’Administració ha aprovat el pressupost per al pròxim exercici, amb un creixement en vendes del 7,8% respecte al tancament previst l’any 2018

La presidenta del Palau de Congressos, Sandra Gómez, ha destacat que l’organisme municipal ha consolidat el seu creixement internacional en 2018 i presenta una previsió d’activitat molt positiva en 2019, segons l’informe de gestió presentat hui en el Consell d’Administració, on s’ha aprovat el pressupost per al pròxim exercici, amb una creixement en vendes del 7,8% respecte al tancament previst l’any 2018.

D’acord amb l’informe de gestió dels últims 9 mesos, Gómez ha ressaltat l’increment d’esdeveniments celebrats durant este període, amb un total de 71 esdeveniments dels quals 17 han sigut congressos, 10 convencions i 40 jornades. «Es tracta d’unes molt bones xifres, com s’avançava a l’inici de l’any, ja que s’ha duplicat el nombre de congressos internacionals respecte al 2017, i tant el nombre d’assistents a actes de tipus associatiu com a corporatiu, augmenten», ha precisat.

El document també arreplega la labor comercial realitzada durant eixe període, la qual, en opinió de Gómez, «ha sigut clau en el bon posicionament actual del Palau, sent un dels referents a nivell internacional en celebració d’esdeveniments». I és que segons les últimes estadístiques de ICCA (Associació Internacional de Congressos i Convencions), el Palau ha contribuït «a l’ascens de València en el rànquing europeu, del lloc 38 al 35, situant-se per davant de Moscou, Marsella, Manchester o Glasgow». Ha subratllat la regidora que «gràcies a les accions orientades a la captació de negoci, entre les quals destaca la realització de prop de 550 visites comercials, el Palau ha presentat 73 candidatures a esdeveniments i ha guanyat 36 noves candidatures».

«Este intens treball comercial, al costat de les constants inversions de l’Ajuntament de València, permet anticipar un final d’exercici en el qual s’espera obtenir un resultat abans d’impostos de 700.000 euros», ha resaltat Gómez.

Per la seua banda, la directora gerent del recinte, Sylvia Andrés, ha recalcat que, «en un moment molt especial, com és el del seu vintè aniversari, i segons els resultats obtinguts, el Palau de Congressos mostra un escenari al final de l’exercici molt favorable i, donat l’increment d’activitat previst, s’espera que esta tendència es mantinga a l’alça de cara al 2019».

Així mateix, ha explicat que respecte a la proposta de substituir els estanys per una zona enjardinada, el Consell d’Administració ha acordat sol·licitar que s’inicien els informes per a valorar la viabilitat de dur a terme eixa transformació, i que, una vegada estiguen elaborats, es presenten al Consell perquè siga qui prenga la decisió.