Published On: 11 de setembre de 2020|

La activitat del Palau de Congressos de València avança amb les màximes garanties

Després de la implantació dels protocols i mesures de seguretat en tots els àmbits d'actuació, el Palau de Congressos de València reprén l'activitat començant a albergar esdeveniments en les seues instal·lacions

El president del Palau de Congressos de València, Emiliano García, amb motiu de la reobertura del recinte, ha mantingut una trobada amb el personal, en la qual s’han abordat les perspectives i nous reptes que es presenten en el futur més pròxim per al Palau de Congressos. 

El regidor Emiliano García ha destacat que “el Palau de Congressos de València, després d’adequar l’edifici a les circumstàncies actuals, ha celebrat amb èxit importants trobades est estiu, en els quals ha posat en marxa tots els procediments de seguretat implantats: protocols de neteja i higienització, ús de senyalística per a control de fluxos de circulació, distàncies de seguretat en punts clau i informació sobre les mesures adoptades, distribució de dispensadors de gel hidroalcohòlic i Punts d’Higiene, servici de restauració individualitzat, etc. Així mateix, ha recalcat “la capacitat dels seus auditoris i el compromís de l’equip per la creació d’un entorn segur han sigut la clau perquè els organitzadors troben en este espai, la possibilitat de complir amb els aforaments i els distanciaments socials indicats per les autoritats sanitàries”.

En paraules de Manuel García, President de la Fundació Iberian Livemed Institute en col·laboració amb Livemed Ibèria i organitzador del “Programa d’Actualització en Atenció Primària per a Medicina Familiar i Comunitària, celebrat recentment en el Palau, “les instal·lacions del Palau són les ideals per a les circumstàncies que estem travessant. Els assistents han pogut assistir en condicions de seguretat a les sales i en els descansos, i per tant, complir amb les expectatives que teníem”.

Emiliano García no ha volgut desaprofitar l’ocasió per a ressaltar l’“excel·lent treball realitzat per l’equip del Palau de Congressos, que durant el període de confinament ha treballat al costat dels aliats estratègics per a tindre Un Palau Preparat, establint els procediments d’actuació que permeten als clients la celebració de trobades en un marc de seguretat regit per les recomanacions i els criteris que han anat marcant les autoritats i el sector”.

A més, en este temps s’han desenvolupat projectes innovadors, com el grup de treball ODS que promou el compromís sostenible en la celebració d’esdeveniments o noves solucions amb una potent base tecnològica, per a esdeveniments virtuals o híbrids que permeten continuar realitzant esdeveniments davant les noves condicions de restriccions en aforaments o desplaçaments. La Societat Espanyola de Medicina Familiar i Comunitària (SEMFYC), per exemple, davant la situació epidemiològica produïda pel Covid-19, ha decidit reinventar el seu congrés nacional i aprofitar esta plataforma de streaming per a la celebració del XL Congrés de la SEMFYC, en el qual participaran 25 ponents i tindrà lloc este mes de setembre.

Malgrat la incertesa general en el sector, l’equip comercial no ha cessat en la seua obstinació d’atraure nou negoci a la ciutat de València i durant este estiu s’han tancat 6 nous congressos i convencions i s’han donat d’alta 33 expedients, presentant-se 7 noves candidatures d’esdeveniments. A més, si les circumstàncies ho permeten, l’agenda del Palau té confirmats 15 esdeveniments fins a final d’enguany.

“El treball realitzat per l’equip i els nostres col·laboradors estratègics”, comenta Sylvia Andrés, directora general del Palau, “ha fet possible unir al factor experiencial dels assistents la confiança de trobar-se en un entorn segur. Esta és la base per a continuar construint un futur amb una nova manera de fer esdeveniments, basats no sols en l’experiència, innovació i tecnologia, sinó també en la seguretat”.