Published On: 21 de novembre de 2014|

Més de 3.500 inscrits avalen l´èxit de la Reunió de la Societat Espanyola de Neurologia

El Palau de Congressos de València acollirà fins demà dissabte la LXVI Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurologia (SEN) en la que s'han inscrit uns 3.500 experts nacionals i internacionals. Segons l'organització de l'esdeveniment, el nombre d'assistents s'ha incrementat un 20% respecte a l'edició anterior.

El Palau de Congressos de València acollirà fins demà dissabte la LXVI Reunió Anual de la Societat Espanyola de Neurologia (SEN) en la que s’han inscrit uns 3.500 experts nacionals i internacionals. Segons l’organització de l’esdeveniment, el nombre d’assistents s’ha incrementat un 20% respecte a l’edició anterior. Els professionals que acudixen a esta trobada romandran durant 5 dies a València presentant els últims avanços en investigació, tractament i enfocament de les distintes malalties neurològiques com: epilèpsia, cefalees, demència, trastorns del son, dolor neuropático, etc.

En relació als continguts d’este important esdeveniment, la SEN ha indicat que les comunicacions rebudes i acceptades han augmentat un 11% i un 10% respectivament, aconseguint les 586 comunicacions orals, a les que s’unix la presentació de 45 postllis estel·lars i 634 postllis. Així mateix s’estan realitzant més de 100 activitats entre les que es troben reunions, cursos, tallers, presentacions, seminaris i conferències.

Encara que la seu principal de l’esdeveniment ha sigut el Palau de Congressos de València, l’acte també ha transcorregut en la zona annexa al recinte on es troben els altres dos punts neuràlgics d’esta trobada, el Sercotel Sorolla Palace i el Meliá València.

Segons les dades rebuts, els participants s’han distribuït en 11 hotels de la ciutat de tres i quatre estreles, generant prop de 9.000 pernoctacions i un impacte econòmic d’uns 5 milions d’euros a València.

Segons el Palau de Congressos de València, guanyar la candidatura del Congrés de la SEN ha sigut tot un desafiament per a València i per al propi recinte, ja que per primera vegada en la història de la Societat des de 1949, esta Reunió se celebra fora de Catalunya. Gràcies a l’equipament del Palau, s’ha pogut aportar un servici professional i tecnològic d’avantguarda, capaç de satisfer les necessitats d’un públic altament especialitzat com el que es dóna cita en este trobada.

Esta reunió tanca el període congresual de l’exercici, en el que s’han celebrat 36 actes tan sols d’esta tipologia. De cara al següent any 2015, el Palau de Congressos té previstos grans trobades: dins de l’àmbit nacional l’edifici valencià atraurà a la ciutat a uns 2.500 professionals de diferents especialitats clíniques en el marc del XXVI Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Diabetis o el XXXVII Congrés Nacional de la Societat Espanyola d’Endocrinologia Pediàtrica i l’XI Forum Multidisciplinari de la Malaltia Tromboembólica Venosa, mentres que en l’àmbit internacional, se celebrarà la reunió més important d’infermeres de vigilància intensiva d’Europa (Congress of the European Critical Care Nursing Associations), amb membres de 26 països distints o el 12th European Academy of Dermatology and Venereology Spring Symposium, que comptarà amb la participació de més de 3.000 dermatòlegs de tota Europa, i en el que es tractaran temes tan fundament.

Estos congressos formen part dels més de 30 congressos i convencions, amb dates de celebració fins a 2018, que ja es troben confirmats en la cartera del Palau, els quals atrauran a més de 30.000 visitants i suposaran més de 90.000 pernoctacions, generant un impacte pròxim als 50 milions d’euros.