Published On: 23 de Juliol de 2018|

El Palau incrementa la seua activitat congresual internacional en un 75%

El Palau de Congressos de València referma la seua activitat congresual internacional i corporativa en els primers 7 mesos de l'any. Així mateix, gràcies als bons resultats en la xifra de negoci, el recinte amortitzarà part de l'endeutament financer amb entitats privades.

El Palau de Congressos de València referma la seua activitat congresual internacional i corporativa en els primers 7 mesos de l’any. Així mateix, gràcies als bons resultats en la xifra de negoci, el recinte amortitzarà part de l’endeutament financer amb entitats privades.

En la reunió del Consell d’Administració de Palau de Congressos de València celebrada hui, s’han presentat els resultats de la gestió realitzada durant els set primers mesos de l’any. Segons l’informe emés, s’han celebrat un total de 62 esdeveniments a què han acudit 55.703 persones. D’esta activitat podem destacar un creixement molt significatiu en les convencions, augmentant en un 150%, i el caràcter fortament internacional dels actes albergats, fonamentalment en congressos internacionals, els quals s’han augmentat en un 75%, respecte al mateix període de 2017. Estos resultats han permés que la xifra de negoci internacional haja aconseguit el 42% de l’activitat total.

En base estes dades i gràcies al resultat comptable de 614.277 € obtingut pel recinte l’any 2017, el Consell ha aprovat la proposta de la direcció per a destinar 487.734,05 € a amortitzar part de l’endeutament financer privat.

Segons l’opinió de la presidenta del Consell d’Administració del Palau de Congressos, Sandra Gómez, un de les dades més rellevants que mostra l’informe presentat és “l’elevat índex de satisfacció del client. Este fet avala la tendència històrica que ha fet possible que el Palau aconseguisca, per segona vegada en la seua història, el Premi al Millor Palau de Congressos del Món, atorgat per l’Associació Internacional de Palacios de Congressos (AIPC)”. Segons Gómez, “este guardó constituïx un element diferenciador davant de la cada vegada major competència del mercat i eleva al Palau de Congressos de València al més alt del rànquing internacional de recintes congressuals”.

Així mateix, ha subratllat que “la consecució d’estes fites és «fruit de la labor realitzada per l’equip de professionals que treballen en el Palau”. Dins de l’àmbit comercial, per exemple, s’han dut a terme nombroses iniciatives, entre les que es troben la participació en els principals fòrums i certàmens del sector, accions de màrqueting relacional i la realització de 421 visites comercials i d’inspecció d’àmbit nacional i internacional. Estes actuacions han propiciat la presentació de 65 candidatures i que s’hagen guanyat 29 candidatures d’esdeveniments, com Longevity World Forum 2018, Post Ash 2019 American Society of Hematology, European Conference on Networks and Communications 2019 o European Knee Society Conference 2019, entre altres.

Estes i altres accions estan emmarcades dins del Pla Estratègic 2018-2020 presentat per l’entitat, i que va ser també aprovat pel Consell d’Administració. Este document descriu la raó de ser de la institució, la seua visió de futur, les característiques distintives de la seua actuació i els grups d’interés amb què desitja interactuar i contribuir a la creació de valor per a la societat. Prenent com a base una anàlisi DAFO de l’entorn, el Pla definix els objectius institucionals i estratègics que configuren l’estratègia del recinte. Estes objectives expressen el compromís del Palau amb la societat, generant impacte econòmic a través de la seua activitat, millorant el prestigi de la ciutat com a destinació turística, maximitzant la satisfacció dels seus clients i disposant d’infraestructures sostenibles i eficients

La directora gerent del recinte, Sylvia Andrés, ha ressaltat que, “les inversions de l’Ajuntament de València han incrementat la competitivitat de l’edifici, la qual cosa ha permés recuperar l’activitat, amb una previsió de futur molt optimista. Gràcies a açò, estem disminuint el volum de deute financer més ràpid del previst. Actualment, ha afegit, València compta amb un Palau de Congressos que posseïx unes infraestructures del màxim nivell a les quals s’afig un equip humà compromés, l’esforç del qual ha sigut reconegut a través del millor guardó amb què podríem somiar per a celebrar el nostre vinté aniversari», ha apuntat.