Published On: 20 de març de 2012Categories: Uncategorized

Noves Visions en Educació Social

El Palau de Congressos de València acull els dies 3, 4 i 5 de Maig el VI Congrés Estatal d´Educació Social que amb el lema ´Noves Visions per a l´Educació Social: Experiències i Reptes de Futuro´. Este congrés és l´esdeveniment més important de la...

El Palau de Congressos de València acull els dies 3, 4 i 5 de Maig el VI Congrés Estatal d´Educació Social que amb el lema ´Noves Visions per a l´Educació Social: Experiències i Reptes de Futuro´. Este congrés és l´esdeveniment més important de la professió organitzat, en esta ocasió, pel Col.legi Oficial d´Educadores i Educadors Socials de la Comunitat Valenciana, en representació del Consell General de Col·legis Oficials d´Educadores i Educadors Socials.

Durant els tres dies que durarà el congrés, personalitats destacades del món acadèmic i professional junt amb altres experts abordaran en les seues ponències l´actualitat de l´Educació Social des de diferents perspectives. A més el Congrés tindrà un marcat caràcter formatiu a través de tallers i espais de trobada professional que facilitaran la participació i compartir experiències de forma diversa.

Més informació en la seua pàgina web.