Published On: 7 de gener de 2022Categories: Corporatiu

Ampliem les zones de networking en l’espai exterior del Palau de Congressos

El Palau de Congressos disposa de noves zones per a oferir més experiències

 A l’àrea d’exposició se suma un espai exterior de 1.400 metres quadrats

L’espai exterior del Palau de Congressos de València ha canviat fins a transformar-se en una nova zona de networking per al públic. Als diferents espais del nostre edifici, on es reuneixen els delegats i delegades, s’uneix el nou jardí. Un nou espai verd urbà, executat en coordinació amb els tècnics de l’Organisme Autònom Municipal Parcs i Jardins Singulars i l’Escola Municipal de Jardineria i Paisatge de València, dissenyat per a enriquir l’experiència del públic, oferint noves experiències a l’aire lliure. Una zona sostenible i concorde a l’arquitectura del nostre edifici que contribueix a l’estratègia de València com a referent a nivell internacional en turisme sostenible.

Entre les experiències que ofereix la nova zona enjardinada de 1.400 metres quadrats, et recordem que, actualment, guardem (en realitat, està enterrada al jardí ), des de finals de setembre, una càpsula del temps amb els desitjos i compromisos sostenibles dels ambaixadors i ambaixadores, empreses proveïdores, la ciutadania i l’equip del Palau de Congressos. Esta càpsula l’extraurem en 2030, que és quan culmina l’Agenda 2030 de Nacions Unides.
Has guardat el teu desig i compromís sostenible? Pots fer-ho ací

I si t’abelleix veure tots els detalls de l’esdeveniment ‘La càpsula del temps’, dona-li al clic (amb vídeo inclós)

Un edifici on importa el cara a cara dels esdeveniments
Gràcies a les infraestructures i als nous espais de networking, contribuïm a millorar l’experiència del públic i el nostre edifici es consolida, una vegada més, com un punt de referència en la guia d’espais especialment dissenyats per al turisme MICE nacional i internacional. Perquè, a pesar que les noves tecnologies permeten mantindre’ns connectats en la distància amb diferents parts del món i augmentar l’audiència, són necessaris els fòrums i llocs de reunió on comunicar-se en persona per a transmetre vivències i compartir coneixements. I el Palau de Congressos de València és un dels més representatius.