Published On: 15 de octubre de 2012Categories: Uncategorized

Obesitat i diabetis: IV Congrés de Diabesidad

Davant la creixent aparició de diabetis mellitus en el context de l´obesitat, que està adquirint les dimensions d´una greu epidèmia que amenaça tant al món desenvolupat com als països en vies de desenvolupament, el Palau de Congressos de València...

Davant la creixent aparició de diabetis mellitus en el context de l´obesitat, que està adquirint les dimensions d´una greu epidèmia que amenaça tant al món desenvolupat com als països en vies de desenvolupament, el Palau de Congressos de València acull els dies 19 i 20 d´octubre el IV Congrés de Diabesidad, terme que es va establir en el món científic per a reforçar el vincle entre l´obesitat i la diabetis.

L´impacte de les complicacions de la diabesidad compromet seriosament la qualitat i les expectatives de vida d´un altíssim nombre de pacients i, atés que cada vegada la diabetis es diagnostica a edats més primerenques, és de preveure que l´impacte de les seues complicacions també augmentarà en un futur pròxim. Urgix per tant de prendre mesures de diagnòstic, prevenció i tractament de l´obesitat, i conseqüentment de la diabetis mellitus i les seues complicacions. En aquestsentit la responsabilitat de professionals sanitaris i societats científiques és primordial.

Pàgina web del congrés.