Published On: 6 de setembre de 2018Categories: Congressos

El Palau de Congressos de València, seu del Congrés Digital & Social Marketing

Professionals de prestigi internacional compartiran els seus coneixements sobre el Marketing Digital, Blogging, SEO i Xarxes Socials novament a la seu valenciana

Professionals de prestigi internacional compartiran els seus coneixements sobre el Marketing Digital, Blogging, SEO i Xarxes Socials novament a la seu valenciana

El pròxim 29 de setembre se celebrarà la segona edició del Congrés Digital & Social Marketing València. El Palau de Congressos serà una altra vegada l’escenari d’aquest esdeveniment després del bon resultat de l’any passat, quan es van reunir més de 450 assistents al recinte i unes 300 persones de més de 20 països del món van accedir en línia a les ponències, aconseguint ser Trending Topic Mundial.

Precisament per a millorar aquestes dades, ponents de reconeixement internacional com Frank Scipion, Clara Soler, Álvaro Fontela o Vilma Núñez, entre altres, seran els encarregats de parlar en aquesta segona edició sobre temes relacionats amb el Marketing Digital, el Blogging, SEO i Xarxes Socials. Cadascun d’ells oferirà una conferència de 20 minuts, la qual cosa agilitzarà les sessions que s’impartiran durant la jornada.

A més, des de l’organització destaquen que en aquesta edició s’afegiran més espais per al networking, el que permetrà, “crear relacions amb altres professionals del sector i conéixer a persones que comparteixen les mateixes passions”, com comenta l’organització.

Donat l’èxit de convocatòria mitjançant les xarxes socials de l’any passat, des de l’organització han volgut apostar fort en aquest sentit i per a aquesta ocasió comptaran amb un equip de Community Managers molt nombrós per a informar al minut de tot el que passa al congrés mitjançant el hashtag #DSMValencia a Twitter.

Aquest esdeveniment posa a disposició de l’assistent un tipus d’entrades VIP que permet el contacte més proper amb els ponents al sopar que posarà fi al programa i que se celebrarà a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Si desitges conéixer més sobre el Congrés Digital & Social Marketing València, pots visitar la seua pàgina web.