Published On: 28 de Juliol de 2011Categories: Uncategorized

Porta els teus peus al Palau de Congressos

El Ilustre Col·legi Oficial de Podologia de la Comunitat Valenciana ha triat el Palau de Congressos de València per la celebració del Congrés Nacional de Podologia del 13 al 15 d´octubre de 2011. Es tracta del major encontre de la especialitat sanitària...

El Ilustre Col·legi Oficial de Podologia de la Comunitat Valenciana ha triat el Palau de Congressos de València per la celebració del Congrés Nacional de Podologia del 13 al 15 d´octubre de 2011.

Es tracta del major encontre de la especialitat sanitària podològica dels que s´organitzen anualment a Espanya i, en paraules d´Alfredo Martínez Calderón, President del Col·legi Oficial de Podòlegs, la tria del Palau es deguda aque “aquest espaï ha estat triat el millor Palau de Congressos del Mòn en 2010. La qual cosa vol dir que tindrem al nostre abast per fortuna unes modernes instal·lacions, preparades amb les últimes tecnologies, en les què desenvolupar la nostra trobada anual”.

Reunió que que es caracteritza per ser la millor ocasió per intercanviar punts de vista i comunicar-nos les últimes descobertes en investigación podològica.

Web Oficial