Published On: 2 de novembre de 2017Categories: Corporatiu

Punt Sistemes ‘Partner de l’any’

Punt Sistemes, empresa responsable del disseny, implantació i posada en marxa de la eina informàtica de gestió comercial, operativa i manteniment del Palau, ha sigut guardonada per la multinacional holandesa Exact Software amb la distinció de "Partner de l'any".

La multinacional holandesa Exact Software, proveïdora de solucions integrals de gestió empresarial, ha atorgat a l’empresa valenciana Punt Sistemes, la distinció de “Partner de l’any” per l’excel·lència en el seu exercici.

Punt Sistemes, l’entitat guardonada, és especialista en implantació de sistemes de gestió empresarial, duent a terme consultoria, programació i manteniment de software i de sistemes informàtics. En paraules del seu director gerent, José Solera, “nuestra missió i objectiu principal és oferir als nostres clients la millor solució informàtica, personalitzada, segura i eficient, que s’adapte a les seues necessitats i que optimitze els seus processos interns. Després de més de vint anys, estem orgullosos de poder dir que la qualitat és el nostre senyal d’identitat”. Esta entitat, que col·labora amb les marques lideres del mercat, té com a visió, ser considerada una organització de referència en el sector tecnològic de l’àmbit nacional, per l’excel·lència en el servici, per l’atenció personalitzada al client i pel seu ferm compromís en la millora contínua com a valor fonamental.

Este reconeixement corrobora el prestigi dels col·laboradors que treballen amb el Palau. En el projecte desenvolupat per al Palau de Congressos de València, Punt Sistemes ha implementat una nova eina informàtica, que millora la gestió dels processos organitzatius. Amb esta eina es gestionen i planifiquen les reserves d’espais, sales, recursos i entrades al Palau. Així com la gestió i control de diverses àrees de l’entitat, com l’administrativa, financera, comercial i d’operacions, comptes de clients, proveïdors i col·laboradors.

Enhorabona!