Published On: 23 de maig de 2012Categories: Uncategorized

Sara Baras presenta La Pepa

El Palau de Congressos de València rep el nou espectacle de la bailaora Sara Baras, ´La Pepa´, amb el que rendix homenatge a la Constitució de 1812 en el bicentenari de la seua promulgació. Els pròxims 6, 7 i 8 de juny el públic valencià podrà disfrutar de...

El Palau de Congressos de València rep el nou espectacle de la bailaora Sara Baras, ´La Pepa´, amb el que rendix homenatge a la Constitució de 1812 en el bicentenari de la seua promulgació.

Els pròxims 6, 7 i 8 de juny el públic valencià podrà disfrutar de l´art d´aquesta gaditana, acompanyada d´un renovat cos de ball i amb José Serrano com a artista invitat. A més, Sara Baras firma la direcció de l´espectacle, la coreografia i el disseny de l´escenografia.

´La Pepa´ està basada en estampes que representen el Cadis no sols de l´horror de la guerra que va dividir al país, sinó també de la bellesa de la terra gaditana, de l´esperança, l´alegria, les ganes de viure i la llibertat. Un viatge per la historiografia nacional de la mà del flamenc i de la força indiscutible del seu principal exponent, Sara Baras, que torna després d´un breu parèntesi de dos anys.

Venda d´entrades