Published On: 1 de maig de 2008Categories: Uncategorized

Sony amb l´alta definició

Més de 750 distribuïdors de tota Espanya van acudir el passat mes de febrer a la Convenció Anual de Distribuïdors de Sony, celebrada al Palau de Congressos de València baix l´eslògan "Sony sempre amb tu".L´esdeveniment va comptar amb la presència de...

Més de 750 distribuïdors de tota Espanya van acudir el passat mes de febrer a la Convenció Anual de Distribuïdors de Sony, celebrada al Palau de Congressos de València baix l´eslògan “Sony sempre amb tu”.

L´esdeveniment va comptar amb la presència de l´actor Eduardo Noriega, el qual va presentar la seua última pel·lícula, “En el punt de mira”, que va ser reproduïda diverses vegades en l´auditori principal per mitjà d´un projector de cine HDD de 20.000 lumens, l´última tecnologia en alta definició.

Segons va explicar als assistents Pedro Vicente Navarrete, president de la companyia a Espanya, “l´alta definició és un viatge sense retorn. Ningú que haja vist les imatges en este format voldrà continuar veient la televisió en el format tradicional”.

A més, Navarrete es mostra confiat al valorar les previsions per al 2008 per tres circumstàncies objectives: ´La alta demanda de pantalles planes, l´Eurocopa de futbol i les emissions en HD de Canal + i Canal Satèl·lit Digital, que marcaran una nova forma de veure la televisió”. De moment, la multinacional ha tancat l´any fiscal amb un benefici operatiu del 5% abans d´impostos.