Published On: 4 de octubre de 2017Categories: Sense categoritzar

Et mous amb nosaltres?

El Palau de Congressos de València s'unix a la iniciativa organitzada per l'Associació Espanyola Contra el Càncer en la II Acció Solidària “València Contra el Càncer.

El Palau de Congressos de València s’unix a la iniciativa organitzada per l’Associació Espanyola Contra el Càncer en la II Acció Solidària “València Contra el Càncer.

Este esdeveniment, que promocionarà la vida sana i la solidaritat, comptarà amb la participació d’unes 5.000 persones i se celebrarà en el passeig de L’Albereda el 29 d’octubre. Eixe dia, milers de ciutadans compromesos amb els hàbits saludables i la lluita contra el càncer, eixiran al carrer millorant la seua qualitat de vida i contribuint a recaptar fons íntegrament destinats a la batalla contra el càncer. Les proves que es realitzaran van des de la marxa i patinada fins al spinning o carrera.

 Estes proves s’engloben en el ciruito RunCáncer-AECC València, que ja ha realitzat 40 marxes i 21 carreres solidàries en tota la província, acumulant més de 36.000 dorsals i 142.000 EUR. La recaptació en la seua totalitat va destinada a la investigació, beques predoctorals per a jóvens investigadors valencians en institucions de biomèdica, amb l’últim fi d’arribar a la cura del càncer a través de la investigació.

 El palau valencià serà la seu per a l’arreplega de dorsals i camisetes, que tindrà lloc divendres 27 i dissabte 28 d’octubre de 10 a 20 hores.

Més informació ací