Published On: 1 de Juliol de 2006Categories: Uncategorized

Tendències exquisides

Hui en dia, tot esdeveniment o reunió s´ha de concebre en funció del públic assistent. Per això el servei d´àpats és, probablement, el punt en què l´adequació al destinatari és més important i delicada. Ja siga per a un congrés, una convenció, la...

Hui en dia, tot esdeveniment o reunió s´ha de concebre en funció del públic assistent. Per això el servei d´àpats és, probablement, el punt en què l´adequació al destinatari és més important i delicada. Ja siga per a un congrés, una convenció, la presentació d´un producte o un lliurament de premis, el servei d´àpats és un ingredient essencial de l´èxit i de l´ambient de l´acte.

Actualment, la gastronomia s´ha convertit en un element de fruïció per als sentits on no es tracta de menjar en abundància sinó de degustar la qualitat i la variació. El joc i la imaginació per a la creació de plats originals formen part de les actuals tendències gastronòmiques, ja que l´atracció pels menjars nous està prenent posicions amb molta força a les nostres taules.

En transformar les temperatures, les textures o la naturalesa dels productes s´ha aconseguit pegar completament la volta a les receptes tradicionals per a oferir-ne una nova versió. La investigació i la innovació són contínues i sorgeixen receptes noves en les quals es combina el millor de la cuina tradicional autòctona amb receptes d´altres cultures.

Hi tornen els sabors de sempre, així com presentacions simples que cedeixen el protagonisme a l´àpat. Fins i tot la cuina més bàsica pot presentar-se amb elegància.

Senzillesa, tradició i menjar de sempre, lluny de la decoració recarregada i dels plats molt elaborats.

La tendència actual d´oferir menjar sa i molt fresc fa atractiva la cuina japonesa.

El sushi és una excel·lent opció: sa, fàcil de menjar i d´elegant presentació.

Però la cuina japonesa té molt a oferir, més enllà del peix cru. Per exemple, el deliciós robata, una broqueta amb una barreja de carn i peix que es torra en una barbacoa tradicional de carbó binchotan, que es pot servir des de la barbacoa o en safates. En la celebració d´un esdeveniment o una reunió es combinen la tradició i la modernitat, plats lleugers amb uns altres de més consistents, i tot per a satisfer els grups d´assistents amb gustos diversos. Un dels avantatges dels aperitius és la possibilitat d´oferir-ne una gran varietat. Una bona oferta hi inclourà de 10 a 20 elements diferents amb formes, textures i colors diversos. Si un bon àpat és important, més encara ho és una bona presentació.

Presentació i servei estan evolucionant molt. A la gent li agrada notar noves textures i aparences. Ja no és suficient que els petits fours de tota la vida es distribuïsquen en safates platejades.

Amb l´afany per donar la més alta qualitat en tots els serveis, el Palau de Congressos de València compta amb Gourmet Paradís per a oferir els serveis d´àpats i restauració. Paradís és un grup de restauració amb més de vint-i-cinc anys d´experiència en el camp de l´organització de grans recepcions, congressos, sopars d´empresa i festes de caràcter social i privat tant a Espanya com a l´estranger.

Tant si es tracta de crear un ambient íntim i exclusiu o d´un acte de gran envergadura, el Palau es posa al servei del client per a organitzar un àpat al seu gust. Per a la confecció dels menús es combinen bàsicament productes autòctons amb alguns d´altres països, que creen notes gustatives i visuals sorprenents, i donen un aire fresc i renovat a la línia de plats clàssics.

El Palau de Congressos de València disposa de múltiples espais, amb varietat de formes i tamanys, per a celebrar qualsevol tipus d´acte culinari. Des de la primera i la segona planta, els salons polivalents s´aboquen per mitjà de grans vidrieres sobre l´entrada principal i el vestíbul del Palau. Són dos salons amplis, diàfans i plens de lluminositat que tenen l´espai i els mitjans necessaris per a acollir reunions i actes de molt diversa índole.

El vestíbul és, sens dubte, una de les zones més atractives i vitals del Palau.

Aquest vestíbul en què l´espai és protagonista i fa de la diafanitat un suggeriment, té més de 1.000 m2 per a acollir els visitants i converteix cada moment en un esdeveniment: còctels, sopars amb espectacle, aperitius, pauses durant les trobades…, tantes possibilitats com recursos, tantes solucions com suggeriments.