Published On: 1 de febrer de 2010Categories: Uncategorized

Torna a València el Festival of Media

Després de l´èxit de la passada edició, els organitzadors del Festival of Media han volgut que el Palau de Congressos de València siga la seu de la quarta convocatòria del primer certamen mundial de creativitat i innovació en els mitjans de comunicació. Com en...

Després de l´èxit de la passada edició, els organitzadors del Festival of Media han volgut que el Palau de Congressos de València siga la seu de la quarta convocatòria del primer certamen mundial de creativitat i innovació en els mitjans de comunicació. Com en l´anterior edició a l´abril del 2010 es donaran cita els directius dels principals grups de comunicació, els grans anunciants i els millors creatius i estrategs d´agències de publicitat.

En esta ocasió el Festival of Media se centrarà en quatre diferents capítols per a abordar els grans reptes i oportunitats a què s´enfronta la indústria com són l´eixida de la recessió mundial i un pla per a un futur millor, comptant amb la participació de 94 conferenciants i assistents de 45 països.

1. Lideratge inspirador: Centrat en les marques i empreses que han sobreviscut i prosperat a través de la recessió i ara estan experimentant un creixement, els mercats emergents i el propi canvi de les marques. 
2. Integració: La batalla entre els nous mitjans amb els tradicionals per a la captació d´ingressos està llançada però s´han d´obrir canals de treball conjunt multicanal i multidisciplinari.
3. Pioners i innovadors: Algunes persones i algunes empreses et fan fer un pas arrere  Pensar, “brillant, brillant, brillant”. L´aspecte de la innovació se centra en estes persones i les seues idees.
4. Recessió i recuperació: S´abordarà com la recessió ha canviat la indústria establint el que ara volen els clients de les agències i establint les comptencia del director de compres.

Més informació:
Festival of Media