Published On: 1 de maig de 2008Categories: Uncategorized

Un dia per a les idees

Un dia d´inspiració i reflexió amb els grans pensadors i executors del management. Amb aquesta frase es defineix a la perfecció l´esperit del Valencia International Business Forum, que tingué lloc a finals de febrer al Palau de Congressos de València....

Un dia d´inspiració i reflexió amb els grans pensadors i executors del management. Amb aquesta frase es defineix a la perfecció l´esperit del Valencia International Business Forum, que tingué lloc a finals de febrer al Palau de Congressos de València.

L´esdeveniment va comptar amb l´assistència del guru de la globalització i el creixement, l´economista indi Pankaj Ghemawat, graduat a Harvard, professor de la Harvard Business School, escriptor i articulista de prestigi i analista internacional.

La nòmina de ponents es va completar amb els professors Peso-Vinyals, un dels majors experts internacionals en màrqueting i estratègia de clients, Ahmad Rahnema, docent de l´IESE i especialista en gestió de riscs, valoració d´empreses, finançament i mitjans de pagament, i Isabel Aguilera, una brillant executiva espanyola amb experiència de gestió en Dell, NH Hoteles i actual directora de Google Espanya.