Published On: 23 de maig de 2019Categories: Congressos

València es la nova seu de la European Conference on Embolotherapy

La Societat de Radiologia Cardiovascular i Intervencionista d'Europa (CIRSE) tria València per a celebrar la nova edició de la European Conference on Embolotherapy, a la qual assisteixen més de 1.000 persones.

La Societat de Radiologia Cardiovascular i Intervencionista d’Europa (CIRSE) tria València per a celebrar la nova edició de la European Conference on Embolotherapy.

Entre el 26 i el 29 de juny, el nostre edifici serà es testimoni de la nova edició de European Conference on Embolotherapy que organitza CIRSE, les novetats de la qual són donar a conéixer els últims avanços en emboloterapia i mostrar els productes més innovadors en radiologia vascular. Les empreses exposaran els seus productes en el nostre foyer, de 1.500 metres quadrats, que es caracteritza per la seua gran lluminositat i permet l’accés als jardins exteriors del Palau. 

Entre els tipus de conferències que inclou el programa, destaquen les sessions interactives, en les quals es presentaran diversos casos d’un camp específic, com el tòrax 
o el ronyó, i se centraran en donar un enfocament personalitzat, amb altres opcions de teràpia, aspectes tècnics, resultats i seguiment. Entre les particularitats d’aquesta edició, destaca la retransmissió en directe de totes les sessions científiques del congrés. 

La Societat de Radiologia Cardiovascular i Intervencionista d’Europa (CIRSE) és una associació científica i educativa sense ànim de lucre, el propòsit de la qual és millorar les condicions ètiques, tècniques i materials en radiologia cardiovascular i intervencionista per a millorar l’atenció al pacient.