Published On: 4 de setembre de 2018Categories: Turisme

València t’ofereix moments únics

Valencia és una de les poblacions amb més encant del amb més encant del territori espanyol. Es caracteritza per ser una metròpoli que ofereix un ampli ventall de possibilitats en qualsevol època de l'any.

València és una de les poblacions amb més encant del territori espanyol. Es caracteritza per ser una metròpoli que ofereix un ampli ventall de possibilitats en qualsevol època de l’any.

El clima, la seua arquitectura, les seues platges i la seua oferta cultural o gastronòmica, són només algunes de les meravelles que consagren a València com a destí preferit per milions de persones.

No obstant això, hi ha atractius racons de la ciutat desconeguts per alguns dels mortals. Descobrir cadascú dels seus angles, així com els diferents plans que disposa us permetran gaudir al màxim dels teus dies en aquesta ciutat del Mediterrani. I és que la ciutat del Túria té la capacitat d’activar cadascú dels nostres sentits. Les seues tradicions i llocs permeten als visitants percebre sensacions úniques que fins al moment no havien experimentat.

     1.Intens aroma

A més de l’aroma dels tarongers a la primavera, fruita típica local, durant el mes de març podràs activar el sentit de l’olfacte a través de l’olor característic de les mascletaes. València és una de les ciutats per excel·lència en festes tradicionals. En la celebració de les Falles es manifesta l’esforç dels valencians i l’alegria de la seua gent a través de les cercaviles, el treball dels fallers i, sobretot, la pólvora. Element clau i propi dels locals.

     2.Esplèndida imatge

València és un lloc ideal per visitar en qualsevol època de l’any. La ciutat no només et dóna l’oportunitat de banyar-te en les millors platges de la costa espanyola, ja que el centre històric, el Mercat Central i en especial la Llotja de la Seda de València són altres llocs indispensables en la visita a aquesta gran ciutat. En aquesta estimulació del sentit de la vista no podia faltar una passejada per l’albufera de València, o practicar algun esport al llarg de l’antic cabal del Túria fins arribar a la mar.

     3.Carícia insuperable València s’acosta a tu. Permet que a través de les mans conegues de prop les seues recòndits i inigualables espais entre els quals es troba l’Oceanogràfic de València. Dormir amb taurons o nadar amb foques i dofins és una ocasió a l’abast de tots els que ens visiten. L’Oceanogràfic de València és l’aquari més gran d’Europa i reprodueix fidelment els ecosistemes marins més importants. Una ocasió per a apreciar el nostre sentit del tacte a través de la bellesa animal marina.  

    4.Sabor únicEl sentit del gust cobrarà protagonisme durant la nostra visita a la ciutat de València a través de la seua gastronomia. A més de la seua saludable dieta mediterrània, el plat típic per excel·lència és la paella valenciana. D’altra banda, València ofereix una beguda diferent i de sabor intens. Es tracta de l’orxata. Una beguda refrescant que posseeix múltiples beneficis per a l’organisme.   

  5.Regal a les oïdesValència compta amb una àmplia programació musical i d’espectacles en la seua agenda cultural. L’espectador pot escoltar des d’òperes de renom en el Palau de les Arts a gaudir de grans concerts de música clàssica al Palau de la Música de València. De la mateixa forma, el Palau de Congressos de València acosta als seus assistents, en èpoques no congressuals, concerts i espectacles, com l’actuació del grup argentí Les Luthiers prevista per al proper mes de març.