Published On: 21 de octubre de 2019Categories: Congressos

Viatja en 3D a través de la sang

El Congrés Nacional d'Hematologia se celebra per tercera vegada al nostre edifici

L’experiència de l’equip i la recent remodelació dels espais, claus per a fidelizar els congressos mèdics

T’agradaria viatjar per la sang en 3D? Descobreix com fer-ho mitjançant la campanya que han organitzat la Societat Espanyola d’Hematologia i Hemoteràpia (SEHH), la Societat Espanyola de Trombosi i Hemostàsia (SETH) i la Societat Espanyola de Transfusió Sanguínia (SETS), en la qual et conviden a conèixer millor la teua sang. Una altra de les accions dirigides a la ciutadania és la Carrera Solidària en favor del Pacient Hematològic, la recaptació del qual anirà destinada a tres associacions de pacients de la Comunitat Valenciana, entre les quals es troba l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) a València.

Tots dos esdeveniments, que pretenen connectar amb la societat i acostar l’hematologia als ciutadans, s’emmarquen dins del LXI Congrés Nacional de la SEHH i el XXXV Congrés Nacional de la SETH, que se celebraran del 24 al 26 d’octubre, al Palau de Congressos de València. Dos cites científiques que reuneixen 2.000 persones i coincideixen, a més, amb el 60 aniversari de la SEHH i els objectius de la qual són: conscienciar a la població de les malalties hematològiques, abordar els últims avanços en el càncer de sang i els medicaments innovadors i la seua repercussió en la sostenibilitat del sistema sanitari.

És la tercera vegada que estos congressos trien València per a presentar els seus avanços. Precisament, l’alt grau de satisfacció de la SEHH i la SETH han estat determinants per a tornar al nostre edifici.

L’experiència acumulada del nostre equip en els esdeveniments mèdics, unida a la tecnologia més capdavantera i la versatilitat de les sales són els nostres punts forts. Una de les necessitats més demandades dels congressistes, també del sector mèdic, és organitzar grups de treball en diferents sales paral·leles. Recentment, remodelarem els nostres espais amb este propòsit, per a oferir una major versatilitat i diferents formats de reunió. Estes noves sales disposen d’equipaments de projecció i so d’última generació, lluminàries LED i connectivitat sense fil.

Pren nota! Les activitats socials comencen el 23 d’octubre a la Plaça de l’Ajuntament.
T’ho comptem ací