Published On: 1 de Juliol de 2006Categories: Uncategorized

Vuit anys liderant

Quan el 1988 es va inaugurar el Palau de Congressos de València, no existia a la ciutat cap edifici d´aquestes característiques, capaç d´acollir congressos, convencions, conferències i que estiguera equipat amb les últimes tecnologies. València s´ha convertit...

Quan el 1988 es va inaugurar el Palau de Congressos de València, no existia a la ciutat cap edifici d´aquestes característiques, capaç d´acollir congressos, convencions, conferències i que estiguera equipat amb les últimes tecnologies.

València s´ha convertit en un lloc d´atracció turística i de negocis. En els últims anys s´han alçat hotels, edificis nous i, sobretot, s´ha fet un esforç en infrastructures.

Per això calia que una ciutat que creixia a un fort ritme tinguera un edifici per a rebre tots aquells organismes interessats a celebrar els seus esdeveniments a València. El Palau de Congressos ja forma part de la ciutat de València i s´ha consolidat com a referent del turisme de reunions.

Se situa, així, com un dels edificis que duu a terme un paper clau en el desenvolupament econòmic i social de la ciutat.

A més, en aquests últims huit anys ha rebut multitud de reconeixements que avalen una trajectòria impecable, en què ha rebut més d´un milió d´assistents i ha assolit la xifra de 1.300 esdeveniments nacionals i internacionals en els distints espais de què disposa. Alguns d´aquests guardons són: el reconeixement el 1999 com el millor edifici europeu per part del Royal Institute of British Architects; l´any 2000, l´Associació Internacional de Palaus de Congressos el va declarar el cinqué millor palau del món i, l´any següent, va passar a ocupar el tercer lloc; aquest mateix any, la Federació d´Organitzadors d´Espanya el declarava el millor palau de congressos d´Espanya; i el 2004, el Palau esdevé un dels pocs palaus de congressos amb un doble reconeixement, el Certificat dels Sistemes Integrats ISO 9001 i 14001.

El passat mes de juliol, el Palau va celebrar el huité aniversari amb la satisfacció d´estar complint la missió per a la qual va ser dissenyat: proporcionar als seus clients el millor espai, entorn, equip humà i serveis per a atraure el major nombre de reunions a la ciutat de València.