Published On: 28 de maig de 2015Categories: Uncategorized

XVII Congrés AECOC de Fruites i Hortalisses

Els pròxims 16 i 17 de juny el Palau de Congressos de València acollirà una nova edició del XVII Congrés AECOC de Fruites i Hortalisses, un esdeveniment que ja és un habitual de la seu valenciana.Aquesta important reunió nacional es presenta com el marc ideal en...

Els pròxims 16 i 17 de juny el Palau de Congressos de València acollirà una nova edició del XVII Congrés AECOC de Fruites i Hortalisses, un esdeveniment que ja és un habitual de la seu valenciana.

Aquesta important reunió nacional es presenta com el marc ideal en què els principals agents del sector poden trobar-se i obtindre una visió actualitzada del mercat i de les tendències amb major impacte futur en els seus negocis.

Durant el congrés, assistents i ponents poden analitzar conjuntament l´evolució de l´últim any, compartir experiències i plantejar-se mútuament noves estratègies de col·laboració que permeten fer créixer el mercat. D´esta manera, serà possible adquirir major rellevància davant dels consumidors, quan estos busquen solucions que cobrisquen les seues necessitats.

ntre els ponents, representants de Zespri International Ibérica, Carrefour, Nielsen, Nice Fruit o Eurofruit Magazine; així com acadèmics de la Universitat Politècnica de València, la Universitat Politècnica de Madrid i la Universitat Ramón Llull.

Informació completa a la pàgina web oficial.