Published On: 28 de desembre de 2021Categories: Corporatiu

2021, l’any de la remuntada, en el qual la presencialitat dels esdeveniments ha tornat amb força

Enguany també ha sigut el del fiançament dels nostres pilars estratègics: digitalització, competitivitat i sostenibilitat

“El valor no es defineix pel que fem amb el vent a favor, sinó per com barallem quan el món està en la nostra contra”. Així de contundent comença el vídeo resum de 2021. Un any que sempre quedarà marcat per ser el de la resiliència, el de la remuntada, el de la superació de l’equip del Palau de Congressos de València.

Enguany va arrancar en plena tercera ona de la pandèmia, amb una agenda d’esdeveniments nacionals i internacionals que tornava a trontollar-se. Gràcies, especialment, als ferms protocols de seguretat que implantem en l’edifici i a les aptituds de l’equip amb les nostres empreses aliades, aconseguim mantindre la confiança amb els nostres clients i clientes i li vam donar la volta a la situació.

T’ho contem en xifres

La nostra activitat ha generat en 2021 uns ingressos que dupliquen els de l’any anterior i l’agenda anual ha registrat un total de 84 esdeveniments i 50.925 assistents. D’ells, 19 van ser congressos i convencions, sent el 90% d’àmbit nacional i internacional. A més, durant este any hem presentat 89 candidatures de grans esdeveniments, que contribueixen a enfortir la cartera actual i futura, la qual ja té confirmats 53 congressos fins a 2024. Unes xifres molt positives que ens donen ales per a afrontar 2022.

De fet, les previsions per a l’any que ve són molt similars a les de 2019 i amb un fort component internacional, que aconseguirà el 53% del negoci. Per a l’any vinent, tenim confirmats 28 congressos i convencions, als quals assistiran 21.250 persones.

Estes dades s’han obtingut gràcies, també, al fiançament dels nostres pilars estratègics: la digitalització, competitivitat i sostenibilitat. Uns eixos que estan aconseguint impulsar de nou al Palau de Congressos com una seu referent i competitiva a nivell nacional i internacional.