Published On: 23 de maig de 2024Categories: Corporatiu, Destacada

2023, un any memorable!

Reviu l'any del nostre 25 Aniversari a través de la nostra Memòria Anual 2023

2023 va ser un any molt especial per al Palau de Congressos de València, ja que celebrem el nostre 25 Aniversari. Durant aquests 25 anys, ens hem adaptat a un món en constant canvi, incorporant les últimes tecnologies i enfocaments de sostenibilitat alineats amb els ODS. Al llarg de la nostra trajectòria, hem rebut 2,4 milions d’assistents, organitzat 3.300 esdeveniments i generat 2,4 milions de pernoctacions a València, sent guardonats amb el Premi al Millor Palacio de Congressos del Món en 2010 i 2018. Per això, cada persona que ha contribuït a aquest camí comparteix aquest sentiment d’assoliment i compromís amb l’excel·lència.
Volíem que la nostra Memòria Anual 2023 fora especial, reflectint no sols les fites i assoliments d’enguany, sinó també els nostres 25 anys de trajectòria i el futur que ens agradaria construir, un futur de tots i de totes. Per això, ha sigut creada a partir de les peces gràfiques que van formar la imatge del nostre 25 Aniversari, les quals van ser plasmades per persones amb diversitat funcional, que van transformar la nostra veu amb la seua visió única del futur. Per a fer-ho possible, col·laborem amb cinc associacions que treballen per construir un món més divers i inclusiu: Asindown, Aspau, Bona Gent, Fevadis i Mira’m.
A més, en aquest 2023 hem dut a terme diferents accions i aliances estratègiques per a reforçar el nostre compromís amb la sostenibilitat i la inclusió i hem avançat en digitalització, innovació i sostenibilitat, adaptant-nos a les noves tendències del turisme de reunions i reduint el consum elèctric en un 38% enfront de 2022, fins i tot amb un 23,5% més d’activitat! També, hem renovat els nostres espais per a oferir un servei més eficient i millorar l’experiència dels qui ens visiten.
Com a resultat d’aquest any excepcional creant experiències úniques, hem rebut una puntuació de 5,4 sobre 6 en la satisfacció del client!
Vols recordar-ho amb més detall? Consulta la nostra Memòria Anual 2023