Published On: 24 de maig de 2023Categories: Destacada, Palau de Congressos

5 coses que potser no saps del Palau de Congressos de València

Descobreix les 5 coses que no coneixies sobre el Palau de Congressos de València

Millor Palacio en dues ocasions. Com a palau de congressos som un dels 3 recintes a tot el món que hem rebut fins a dues ocasions (en 2010 i 2018) el premi al Millor Palacio de Congressos per l’Associació Internacional de Palacios de Congressos. Aquest guardó és el resultat de l’elevat índex de satisfacció de societats i empreses que han organitzat esdeveniments en la nostra seu.

Fins a 2.000 racions de paella. El nostre edifici compten amb instal·lacions en un edifici annex al principal preparades per a elaborar in situ, el plat més típic de la nostra regió: la paella. Fins a 2.000 racions d’arròs poden ser servides al mateix temps, la qual cosa permet a assistents experimentar la gastronomia més mediterrània. Bon appetit!

Tenim butaques més accessibles. Sabies que les butaques del Palau de Congressos de València van ser canviades fa menys d’un any? A més de permetre el seu desmuntatge en menys temps, el disseny i dimensions dels seients de l’auditori principal, permet major accessibilitat a embarassades i persones esquerranes. A més, tenen un sistema antipànic, que en cas que ell o la usuària s’alce i xoc amb ella, es retrau automàticament i s’amaga en el reposabraços.

No és la tecnologia, és com la uses… Si necessites una navegació ràpida i fluida des de qualsevol sala de l’edifici, ja la tens. El wifi que pot ser contractat en l’edifici és capaç de donar cobertura fins a 3.000 dispositius al mateix temps. Què et sembla?

La nostra pròpia càpsula del temps. Els jardins del Palau amaguen una càpsula del temps amb desitjos sostenibles de tots els seus públics que expressen com a la societat li agradaria que estiguera València i el món en 2030. Aqueix mateix any la desenterrarem i veurem com ha evolucionat la ciutat i les persones en tot aquest temps en relació amb els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que marca l’Agenda 2030.
Continua coneixent-nos en www.palcongres-vlc.com