Published On: 13 de abril de 2018Categories: Corporatiu

5 Motius per a vindre al Palau de Congressos de València

Si no saps cap a on inclinar la balança, et donem 5 raons de pes per a triar la seu de la teua reunió. El recinte valencià oferix multitud d'elements diferenciadors que li fan únic en un entorn altament competitiu, et mostrem alguns d'ells.

Si no saps cap a on inclinar la balança, et donem 5 raons de pes per a triar la seu de la teua reunió. El recinte valencià oferix multitud d’elements diferenciadors que li fan únic en un entorn altament competitiu, et mostrem alguns d’ells:

  1. Per ser un edifici emblemàtic

Amb un disseny avantguardista i davall un concepte d’arquitectura sostenible que potència la llum de València i el clima mediterrani, Norman Foster va crear un recinte versàtil, on l’estètica guarda perfecte equilibri amb la usabilidad. Conseqüència de tot això, va ser guardonat amb el premi del Royal Institute of British Architects (RIBA) com a Millor Edifici Europeu en 1999.

  1. Per la seua tecnologia d’última generació

A causa del ràpid avanç del mercat de reunions motivat entre altres factors pels canvis de tendències en l’organització d’esdeveniments i l’evolució digital i tecnològica, l’edifici ha renovat l’equipament tecnològic de totes les sales a fi de garantir una oferta que s’ajuste com un guant a les necessitats dels seus clients i supere les seues expectatives

Il·luminació escenogràfica LED, Sistema de connectivitat sense fil (wifi) capaç de donar servici a més de 3.000 dispositius, noves connexions de dades en tot l’edifici a través d’una xarxa de fibra òptica i preses amb cablejat CAT 6 (1Gb), projecció amb tecnologia làser i DLP de fins a 30.000 lumens o sistema electroacústic Line Array en els auditoris principals, són algunes de les principals novetats tecnològiques que s’han incorporat a les infraestructures.

        3. Pel seu equip de professionals

 Amb 20 anys de recorregut i més de 2.700 esdeveniments d’experiència, el Palau disposa d’un complet equip d’especialistes que t’acompanya durant totes les fases de realització del teu esdeveniment, ajudant-te en la planificació i aportant fins a l’últim detall que assegure l’èxit de la reunió. Aval d’això és l’elevat índex de satisfacció que el personal obté en el test de satisfacció dels clients, que li han permés rebre reconeixements com el de Millor Palau de Congressos del Món, atorgat per l’Associació Internacional de Palaus de Congressos en 2010.

 4. Per la seua accessibilitat i la proximitat d’oferta hotelera

 Amb una localització immillorable, el Palau està situat en el principal accés a la ciutat pel Nord-oest a 7 minuts de l’aeroport internacional de València-Manises i a 8 minuts del centre de la ciutat i del tren d’alta velocitat (AVE) . A més, l’edifici posseïx 1.000 habitacions a una distància a peu, gràcies a les instal·lacions hoteleres que són un verdader nucli congresual en esdeveniments de gran envergadura. Gràcies a les quals, les sales del Palau creixen fins a arribar a simultaniejar 47 espais de treball, 18 dels quals amb capacitat para més de 150 persones.

5. Pel seu compromís ecològic

 Tot el personal del Palau, a través d’un Projecte de sostenibilitat denominat ECO, desenvolupa un conjunt d’iniciatives que pretenen una gestió responsable dels recursos i una reducció de l’impacte mediambiental de la seua activitat, amb l’objectiu de compatibilitzar l’activitat congresual amb el respecte a l’entorn. La coberta fotovoltaica instal·lada en l’edifici, la qual ja ha generat més de 2,5 milions de kWh, ha sigut la culminació d’este pla sostenible.